Salsa- Bachata – Salsa Solo

Živlenje je ples, zaživimo ga skupaj

SALSA SOLO vadba za dame, ki želijo razviti svojo zenstvenost in čutnost na plesišču. Na tečaju delamo na uporabi in gibanju telesa, rok in bokov, zato, da bi pridobili več samozavesti in svobode pri plesu. Tečaj se začne z ogrevanjem in vajami za izboljšanje tehnike gibanja, koordinacije in hitrosti. Tečaj je namenjen za ženske vseh starosti, ne glede na stopnjo usposobljenosti. To so odprti tečaji, na katerih se vsakič ponovi osvojeno znanje, dela na tehniki in pripravi novo, kratko koreografijo. Salsa solo je odlična izbira, če imate radi latinoameriške ritme. Ples je tudi idealen način, da ohranite telesno kondicijo v dobrem stanju, navsezadnje je že dolgo znano, da je vadba zdravje! Če k temu dodamo še plesne lekcije, dobimo eksplozivno zmes.

SALSA V PARU Salsa je temperamenten ples, ki avtohtono izhaja iz Kube. Tečaji salse so v Sloveniji priljubljeni že leta. Je najbolj popularen družabni ples, ki je poleg zabavne oblike rekreacije in telesne aktivnosti tudi odlična družabna dejavnost, saj združuje plesalce iz različnih kultur, generacij in plesnih ravni. Pri nas se boste naučili tehnike, plesnih elementov, značilnih za salso ter izpopolnjevali svoje sposobnosti z napredovanjem v višje stopnje in bolj zahtevnejše figure. Pridružite se novim generacijam salsa plesalcev tudi vi. Odpiramo tečaj za začetnike!

BACHATA Bachata je čutni ples, ki izvira iz Dominikanske republike in je danes zelo priljubljen po celem svetu. Zaradi kombinacije preprostih korakov, posebnega povezovanja partnerjev in čutnih gibov telesa je ta ples tako poseben. Vsi, ki želite stopiti v ta čutni plesni svet, vabljeni, da se pridružite plesnim tečajem bachata.