Družabni plesi

Živlenje je ples, zaživimo ga skupaj

Plesati z nekom v vašem objemu je čudovita izkušnja. Je zabava, je druženje, je sprostitev, je užitek, je srečevanje novih ljudi, je klepet, je priložnost…

Družabni plesi že v svojem imenu obljubljajo prav to. Združujejo različne plese, katerih skupna lastnost je druženje in družabnost.

V plesnem tečaju družabnih plesov vas prijetno in sproščeno popeljemo skozi paleto plesov, ki jih boste brez zadrege lahko zaplesali na plesišču ob najrazličnejših družabnih priložnostih. Naučimo se dati prostor drug drugemu, si zaupati in se povezati s partnerjem tako, da je prijetno za oba. Pomagamo vam, da ste dovolj samozavestni, da ponudite ali sprejmete povabilo na ples.

Naučimo vas: angleški valček, tango, foxtrot, dunajski valček, sambo, čačača, bachato, rumbo, polko, salso, swing, mambo in druge plese.

Ob sobotah lahko z nami preplešete večer v ritmu družabnih plesov. Prva in druga sobota v mesecu sta namenjeni razvajanju ob glasbi argentinskega tanga, v vse ostale pa nas zapelje glasba namenjena družabnim plesom.

Vir: Moj Korak